EGYEDI PÓLÓK


Természetesen vállaljuk egyedi pólók készítését. Hogy segítsünk egy kicsit eligazodni a különféle lehetőségek és korlátok rengetegében, alább összefoglaltuk, amit szerintünk az egyedi, vagy kisszériás pólónyomásról tudni érdemes.

Transzfer / kevés szín / minimum 15 db


Saját grafikáinkat nagyobb mennyiségben állítjuk elő, amihez a transzfernyomás a megfelelő eljárás, ugyanis ilyenkor 50-60-70 darab készül egy grafikából, így a darabonkénti ár elég kedvező tud lenni. A nagy példányszámú transzfernyomás előnyei, hogy a grafika bármilyen egymástól különálló apró részletből állhat. Hátránya, hogy a felhasznált színek száma jelentősen emeli a költségeket. A nyomat viszonylag tartós, normál használat és kímélő mosás mellett 2-3 évig jó minőségű marad a póló.

Példák:
1 színű nyomattal 15 darab póló 1.900 forint / db
3 színű nyomattal 40 darab póló 1.900 forint / db

Plotter / 1 szín / akár 1 db


  Általában feliratok, betűk, számok, vagy egyszerűbb formák pólóra nyomásához használható jól. A plotter egy olyan szerkezet, amiben egy éles penge vágja ki a vektoros fájl formáit egy pólóra vasalható fóliából. A fóliát aztán kézzel kell megtisztítani a kivágott részektől, majd egy hőprés segítségével a pólóra nyomni. Kiválóan alkalmas kis példányszám, vagy akár egy darab nyomat esetén is. Előnye, hogy a fólia nagyon erős és tartós, egymástól különálló részletek is elkészíthetők.
Hátránya, hogy leginkáb alapszínek választhatók, egy nyomatra leggyakrabban egy szín, illetve a nyomat nem lehet túl részletgazdag, vagy nagyon aprólékos. Hátránya még, hogy nagyobb tételnél nem csökken jelentősen a nyomatok előállítási költsége.
Kiválóan alkalmas lehet születésnapi, legénybúcsús, vagy lánybúcsús üzenetek megjelenítésére, csapatok mezeinek elkészítésére, ahol minden mezre más szám és más név kerül.

Példák:
1 színű nyomattal 1 darab póló 4.300 forint / db
1 színű nyomattal 5 darab póló 3.900 forint / db
2 színű nyomattal 1 darab póló 4.700 forint / db

Ha nincs kész grafikád, csak az ötlet a fejedben, akkor mi is meg tudjuk tervezni a cucc kinézetét. Írd meg, hogy mit szeretnél, és 1-2 egyeztetés után általában 1-2 nap alatt elkészül a végleges minta. A bonyolultságtól függően készülhet ingyen, de akár 10.000 forintért is. Természetesen előre mindig tisztázzuk az árat.

Példák:
Színes nyomattal 1 darab póló 4.400 forint / db
Színes nyomattal 5 darab póló 4.000 forint / db

A fenti technológiákat különféle módokon keverni is lehet, de ezekről látatlanban nem tudunk árajánlatot adni.
Általában érdemes elküldeni a fotót, grafikát, rajzot, és a szükséges darabszámot, a nyomat méretéről és elhelyezéséről szóló elképzeléseket, és ekkor fogunk tudni pontos árajánlatot adni.