Visszatértünk!

Örömmel tudatjuk, hogy halálhírünket kelteni elhamarkodott cselekedet volt, még akkor is, ha ezt mi magunk cselekedtük.

Minden drágább, és minden szarabb!

Viszont legalább lassabb is!

Részletekért kattints ide.

Új honlap

Mivel teljesen új rendszert vezettünk be, ezért némi türelmet kérünk, amíg bejáratódik.

Ha hibát találsz a honlapon, és van ilyesmire időd, akkor kérjük jelezd az info@polopokol.hu mailcímen.

Ha esetleg angol dumára bukkansz, vagy valamelyik mail angolul érkezik meg, akkor is szólj lécci, és kitalálunk valamit

Új felszállóknak mondom, hogy érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert bődületes hülyeségeket szoktunk írni.

Pólóárusok

Történelem

A kezdetek az oviba nyúlnak vissza, ahol először firkáltunk egymás ruhájára spenóttal. A cékla is bevált. A fogkrémet akkoriban még inkább ettük, és csak véletlenül sikerült apu öltönyét összemajszolni vele. A suliban krétás szivaccsal dobáltuk egymást. Sokáig lehetett porolni a köpenyt utána. Tiniként batikoltunk, és neolux-szal próbáltunk anarchia jelet fújni a lengyelpiacos kínai pólókra. Bejöttek a nyomtatókhoz szánt pólóra vasalható papírok. Ezekkel sikerült pár Tescós pólót a pokolra küldeni. A papír soha nem jött le, ha egyszer belevasaltad a szövetbe. Egy időben a 'transzfernyomás' felkent papjai voltunk. Megtagadtuk az egyházat, és áttértünk a DTG vallásra. Meglátjuk, hogy meddig válik be.

Sarc politika

Ez a honlap azért született, hogy meggazdagodjunk. Ebben a te önzetlen segítségedre is szükségünk van. Kérjük rendelj sok pólót, mert az nekünk nagyon jó. Elsősorban. Másodsorban neked is, részben azért, mert nekünk adhatod a pénzed, de azért is, mert a pólóink jók és örömödet foguk lelni bennük.

Bolt

Volt, de bezártuk. Nyugodjék békében. Rendelj sokat, és megint jól fog menni, akkor megint kinyitjuk.

Akció!

Az 'Egyet fizet egyet' kap akciónk a nagy sikerre való tekintettel továbbra is él. Ez azt jelenti, hogy leperkálod egy póló árát, és cserébe kapsz egy pólót. Szóval arra kérünk, hogy jól olvass el minden reklámszöveget, mielőtt bedőlsz az agyafúrt marketingeseknek. Mi nem verünk át, de más lehet, hogy megpróbál.

A pólókról

A mintákat kiváló minőségű kínai alapanyagra nyomjuk. Te most azt hiszed, hogy viccelünk. És tényleg, mert Hondurasban és Nicaraguában készülnek.

Gildan, Sol's, Fruit of the Loom és Kariban márkájú pólókkal dolgozunk, amik 100% cotton felirattal érkeznek. Napokig viseltük a tesztpólókat, mosás nélkül. Nagyon büdösek lettünk bennük, de a pólók ezt is kibírták.

Rendes esetben egyébként kéretik a cuccost kifordítva, 30-40 fokon, ha lehet kézzel mosni, és legalább a mintát nem vasalni. Így szerintünk sokáig boldog tulajdonosa lehetsz a pólóinknak. Ha mégis gáz lenne a minőséggel, akkor írj mélt, vagy hívj minket, és megoldjuk.

Márkajelzés

Régen volt a pólók ujján, most már nem engedhetjük meg magunknak ezt a kapitalista huncutságot. Rendelj sok pólót, meggazdagszunk, és akkor megint lesz.

Céginfo:

Interneo Bt
2091 Etyek, Kender u. 21
Adószám: 21488924-2-07.
Cégjegyzékszám: 07-06-015307.
Ügyvezető: Magyar Dávid